zondag 8 augustus 2010

Volgend jaar weer naar Orlando :-)

Voor ons is het wel duidelijk, we gaan volgend jaar weer naar Orlando!
Het zal alleen niet weer met z'n vijven zijn, Jordy geven we volgend jaar de keuze: met ons mee of samen met zijn vrienden op vakantie waarbij wij dan zijn reis betalen.
Dit jaar is hij zowel met ons meegegaan en gaat hij morgen voor twee weken richting Spanje met zijn vrienden waar ze ongetwijfeld weer de beest gaan uithangen.
Tijdens onze vakantie dit jaar wisten we al wel dat we er dit keer niet weer 22 jaar over gaan doen voordat we weer terug keren naar Orlando.
We waren nog geen week thuis en zijn ons toen al weer gaan oriënteren voor volgend jaar.
We schrokken nogal van de eerste prijzen die we hoorden voor de tickets en dachten dat we het uit ons hoofd moesten zetten. Aan de andere kant betaalden we de laaste jaren al minimaal 150 euro per nacht voor het huren van een stacaravan in Spanje en Italië. Dan moet je er ook nog naar toe rijden, de auto loopt tenslotte niet op water en de tol tikt ook lekker aan.
Vliegen naar bv. zuid Spanje is ook niet goedkoop dus waren we er vrij snel uit.
Eigenlijk is het nog veel te vroeg om al tickets te kopen, er zijn nog geen prijzen bekend.
We moeten dus nog even geduld hebben. Waarschijnlijk gaan we wel proberen om alles zelf te boeken. Ondanks dat we het erg naar ons zin hebben gehad dit jaar in Cane Island en we het iederaan zouden aanraden die op zoek zijn naar een condo, kiezen we zelf toch voor een villa.
Met name het voordeel van een eigen zwembad weegt nogal zwaar bij de beslissing.
Wat ik zelf toch ook wel een beetje miste na thuiskkomst was het bijhouden van het blog.
Het was erg leuk om te doen en alle reacties die we erop kregen waren bijna nog leuker.
Vanzelfspreken moest er dus weer een blog komen.
Ik ben toch wel weer een dagje bezig geweest om het begin op te zetten. Helaas lukte het me niet om een achtergrond te gebruiken die ik op een site had gevonden maar ik zag bij de standaard achtergronden toch wel een leuke dus die heb ik nu maar gebruikt. Een eigen achtergrond komt ooit misschien nog wel eens.
Zodra we nieuws hebben over tickets, een villa of een auto dan zal ik het hier vertellen.
Het gaat dus nog heel erg lang gaan duren voordat dit blog weer dagelijk geupdate wordt, om precies te zijn vandaag nog 326 dagen.
Wel zal ik denk ik nog een aantal dingen veranderen en/of toevoegen aan dit blog.
Momenteel is het nog vrij kaal. Tot de volgende keer.

9 opmerkingen:

 1. Leuk ! Jullie hebben het natuurlijk ook geweldig gehad; en grappige is dat iedereen wel 'smoesjes' en 'goede redenen' heeft, met allerlei berekeningen omgeven, dat het toch helemaal niet veel duurder is dan in Europa blijven ;-) !! Maar ja, zo zijn wij ook hoor ! Maar stiekum wordt het toch altijd wel duurder volgens mij ....

  Maar ga jullie natuurlijk weer volgen. Leuk dat de 'muis' aanwijzer een honkbal is geworden ;-) ! Succes met de planning, en als je vragen/hulp nodig hebt bij het zelf boeken, dan horen we het wel op de fora of per PB !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou helemaal leuk, we gaan jullie weer volgen.. Mocht ik iets voor je kunnen doen dan graag.

  Nou dat wordt een lange voorpret ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook wij zijn er vroeg bij en al aan het kijken naar tickets voor 2011. Nu bij British Airways via Londen zijn ze 330,- euro. Valt mee, dachten wij... Misschien een tip voor jullie?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo,

  omdat we zo genoten van jullie blog hebben, hebben we ons natuurlijk weer snel aangemeld als volger ;) ook al moeten we zolang wachten, deze blog hou ik zeker in de gaten !!

  veel succes met het plannen !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk, echt die hards. Meteen aan een weblog voor 2011 beginnen !!

  klein vraagje, ik kan de witte letters op de lichtgroene achtergrond bijna niet lezen. Ligt dat aan mij of hebben meer mensen er last van ?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé wat leuk al plannen voor volgend jaar en het blog al aangemaakt, super hoor. Leuke titel ook voor het blog. Heerlijk als je je al zo lang op iets kunt verheugen toch? Wij vinden de voorpret ook altijd heerlijk.
  Heel veel plezier met plannen maken,
  groetjes
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hallo

  leuk dat jullie ook gaan.
  wij zijn erg benieuwd naar wat jullie allemaal gaan doen gaje blog ook proberen bij te houden.

  groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je kunt er nooit vroeg genoeg bij zijn, maar wij moeten nog gaan dit jaar en we zijn nu al bezig met volgend jaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Veel plezier met de voorbereidingen. Wij zijn zelf ook al druk aan het plannen voor 2011! Heerlijk al die voorpret he! Ga jullie zeker volgen...

  groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk als jullie een reactie op ons blog plaatsen, bedankt hiervoor!
Maurice, Marleen, Glenn en Melvin