zaterdag 11 december 2010

De teller staat op 200 dagen.


Vandaag is het precies nog 200 dagen voordat we weer richting Florida gaan.
De afgelopen 50 dagen zijn echt omgevlogen, nog 4 x 50 dagen aftellen dus.
We hebben
niet echt veel te vertellen over deze dagen.
Inmiddels hebben we ook de auto gereserveerd bij dollar.de.
Op dat moment lag de prijs een stuk lager in vergelijking met usareisen.de.
We hebben dit keer gekozen voor een Ford Escape or simular. Ophalen en terug brengen op Miami airport.
We huren voor 15 dagen met het platin pakket voor €357,00. We hebben ons laten vertellen dat deze auto overeen komt met de midsize SUV en hopen daar 4 koffers in kwijt te kunnen.
Het enige wat nu nog over blijft om te regelen zijn de Disney tickets en de tickets voor een honkbal wedstrijd.
De komende tijd gaan we ons daar maar eens in verdiepen.
Glenn en Melvin zijn inmiddels jarig geweest en al weer 15 jaar.
Ze willen graag een baantje want ze zien wat hun grote broer allemaal kan kopen maar we wachten er nog even mee tot het voorjaar.
Ze lopen al langere tijd het plaatselijke weekblad maar om nu te zeggen dat ze daar veel mee verdienen is behoorlijk overdreven. Wat wel altijd leuk is komt er weer aan namelijk de nieuwja
arsfooitjes. Vroeger liepen wij hiervoor echt in het nieuwe jaar.
Tegenwoordig wordt dit al voor kerst gedaan. Het is een keer voor gekomen dat er iemand anders in hun wijk heeft gelopen dus meestal gaan ze meteen op pad als de kaartjes er zijn.
Inmiddels staat de honkbal op een laag pitje. Morgen is de laatste zaal training van het eerste blok van 6 trainingen. In januari starten de volgende 6 trainingen. Daarna worden de veldtrainingen weer in maart hervat als het weer een beetje mee zit.
De afsluiting van het afgelopen seizoen is achter de rug. Melvin is voor het tweede achtereenvolgende jaar most valuable player van zijn team geworden.
Het wordt af wachten wat het volgend jaar wordt.
De eerste koude periode hebben we achter de rug. Met name dan denk je met heel veel plezier aan de vakantie in Florida. Wat verlangen we naar de warmte.
Vandaag zijn we een dagje in Amsterdam geweest, het was weer schrikken wat betreft de prijzen van de merkkleding. We hebben ons voorgenomen om de komende
vakantie toch echt ook meer naar de wat warmere kleding te kijken. Als je daar in de warmte loopt denk je er niet zo snel aan.
Wat we wel blijven doen is het lezen van andere blogs en de verschillende forums. Je doet op deze manier veel tips op. Verder is het heel leuk om bepaalde dingen te herkennen.
We kijken enorm uit naar de blogs tijdens de kerst. Ooit hopen we zelf ook nog eens naar Florida te gaan in deze periode. We wensen iedereen alvast hele fijne kerstdagen en een goed begin voor 2011.
Wij gaan ondertussen vrolijk verder met het aftellen van de volgende 50 dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Erg leuk als jullie een reactie op ons blog plaatsen, bedankt hiervoor!
Maurice, Marleen, Glenn en Melvin