maandag 11 juli 2011

Dag 13: Relaxen, alweer shoppen en Celebration

Vanmorgen slapen we voor het eerst een keer echt uit, tenminste voor ons doen.

Glenn en Melvin slapen nog een uurtje langer. We doen het vanmorgen rustig aan en ontbijten weer in de villa met oa apple fritters, glazed/cinnamon van de Publix. De appel proef ik er niet echt in terug maar ze smaken weer prima.Bij het weg brengen van wat afval zie ik een kleine salamander weg schieten, hij loopt zo tegen de muur op en blijft daar stokstijf staan. Dat geeft mij de gelegenheid om een foto te maken. Melvin heeft nog honkbal schoenen nodig want hij is pitcher en heeft vorig seizoen elke wedstrijd gegooid waardoor 1 schoen behoorlijk versleten was aan de punt. Dit jaar gooit hij niet elke wedstrijd dus dat scheelt. Het is wel de manier van gooien want ik zie het niet bij elke pitcher dat 1 schoen kapot is. We hebben al eerder schoenen gezien bij een Nike Factory store dus we rijden naar de Lake Buena Vista mall. Daar zit ook een Rawlings outletstore dus mocht het niet bij Nike lukken dan kunnen we altijd daar nog naar binnen lopen. Dat is niet nodig want we slagen bij Nike voor een paar mooie schoenen.


We blijven ons verbazen over het verschil in prijs want deze schoenen kosten in Nederland rond de € 60,00 a € 70,00  en we betalen er hier $37,00 voor wat neer komt op ongeveer €26,00.Voor de lunch rijden we door naar The Mall at Millenia. Vorig jaar hebben we daar een keer erg lekkere subs gegeten bij Firehouse Subs en dit willen we weer doen. Firehouse subs is opgericht door twee broers die oud brandweermannen waren.


Nadat het weer goed heeft gesmaakt gaan we richting de uitgang en lopen weer langs de Apple store.
Hier is het weer zoals altijd lekker druk. In het begin van de vakantie zijn we hier ook al eens geweest.
We waren voor mijn broer op zoek naar een iPad 2 voor zijn verjaardag.
We hebben het in eerste instantie  geprobeerd in de Florida mall. Een verkoper vertelde dat ze het op 1 na drukste filiaal zijn en de iPads bij hen steeds vrij snel weg zijn.
Hij raadde ons aan naar The Mall at Millenia te gaan en daar hadden ze nog wel een iPad2 dus dat kon al vrij snel van het wensen lijstje af.
We wilden ook nog graag eens in Celebrations gaan kijken en besloten om daar nu naar toe te gaan.Dit is een dorpje wat ontworpen is door The Walt Disney Company.Er staan erg mooie huizen. Wel valt het op dat er best wel een aantal huizen leeg staan. Als we het dorpje hebben bekeken besluiten we terug te gaan naar de villa en kan het relaxen van deze dag weer beginnen.

Morgen willen we nog een keer naar Hollywood Studios. Het is dan al onze laatste hele dag want woensdagavond stappen we op het vliegtuig naar huis.

@ 2theUSA: De pizza smaakte ook erg lekker, is zeker een aanrader.
@ Rick Sunshine State: de dag van gisteren op het blog zag er inderdaad netjes uit maar ik vind de verspringende foto's ook altijd wel leuk staan.
@ Donald Duck: ik kan me voorstellen dat je er honger van krijgt.
@ Desiree: De pizza's leken een beetje op de Dominos pizza van de oranjelaan. Deze waren net nog iets lekkerder en minder vet. Hoe is het in sweet lake city?

6 opmerkingen:

 1. En zo werden er vandaag toch weer een paar dingen van het shop-en to do lijstje afgestreept. De lijstjes worden steeds korter. Aan de ene kant fijn dat het shoppen zo goed is gelukt, maar aan de andere kant een teken dat het einde van een mooie tijd in Florida met rap tempo in zicht komt.

  Vandaag staan we alle 2 in te pakken. Alleen staan we ieder aan de andere kant van de wereld. Ik wens jullie nog een mooie rit naar Miami en een hele goede reis terug naar huis.

  Greetz,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De subs van Firehouse moet ik onthouden, had het weleens gezien in de luxe mall, maar als ik je zo lees gewoon één keer proberen dus.

  Geniet nog van de laatste volle dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad, mooie huizen in Celebration, als we tijd hebben moeten wij daar misschien ook maar langs.
  De laatste volle dag voor jullie alweer, het is echt omgevlogen.

  groet Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier in sweetlake is het winderig en nat. Blijf nog maar lekker in de sunshine state, meis! Veel plezier in de Studio's!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. zo ik ben ook weer bij bij jullie wat hebben jullie ook genoten zeg.
  geniet van de studios en wat is inderdaad de tijd voor bij gevlogen zeg we zijn hier ook als bijna 2 weken.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ondanks het uitslapen hebben jullie toch nog heel veel gedaan. Nog even lekker geshopt en Celebration bekeken, leuk heh?
  Wat is de tijd voorbij gevlogen zeg, nog een leuke dag in Hollywood studios gewenst en alvast een voorspoedige terugreis.
  Groetjes
  Anita

  BeantwoordenVerwijderen

Erg leuk als jullie een reactie op ons blog plaatsen, bedankt hiervoor!
Maurice, Marleen, Glenn en Melvin